Tortas - Pasiflorų karamelė
“La gâteau au caramel et aux fruits de la passion“
Sudedamosios dalys: maskarponės sūris, citrinų rūgštis, pieniškas šokoladas, kakavos milteliai, kiaušinių masė, juodasis šokoladas, pasiflorų tyrė, kvietiniai miltai, cukrus, sviestas, alyvuogių aliejus, pistacijos, lazdyno riešutai, kedro riešutai, kepimo milteliai, cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, joduota druska, vanilė, agaras.
MAISTINGUMO DEKLARACIJA
Energinė vertė: 1645 kJ / 394 kcal.
Riebalai – 22,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 14,0 g;
Angliavandeniai – 44,0 g, iš kurių cukrų – 38,0 g;
Skaidulinės medžiagos – 0,8 g;
Baltymai – 4,5 g;
Druska – 0,3 g.
SVORIS: ~1,400 kg.
Pateikus užsakymą iki 13:00 val, gaminys bus paruoštas atsiėmimui jau kitą dieną, t.y. rytoj. Pateikus užsakymą vėliau nei 13:00 val, gaminys bus paruoštas atsiėmimui poryt.
Jei gaminį norite užsakyti tam tikrai datai, pateikite ją pristatymo informacijos skiltyje „Papildoma informacija“.
Užsakymų atidavimas vykdomas kepyklėlėje „La Petite Patisserie“, esančioje PPC „Akropolis“ Kaunas, nuo 12:00 val.
Jei turite klausimų, kreipkitės tel.nr.: +370 652 11839.
46.00€